Hemmelig girls

hemmelig girls

Henges du ut på bloggen, vet alle det i løpet av minutter, sier ei jente til VG. Elevrådsleder Anders Mærøe bekrefter overfor VG at internettsiden har blitt et stort samtaleemne blant elevene på Lambertseter videregående skole. De som har blitt navngitt på siden er maktesløse. Mye av det som står der er heller ikke sant, sier elevrådslederen. Han sier at de på forrige styremøte i elevrådet diskuterte siden, og hadde planer om å varsle skolens ledelse. Rektor Claus Hagli ved Lambertseter videregående skole var ukjent med internettsiden da VG tok kontakt i går kveld.

Dette er helt uakseptabelt. Saken blir politianmeldt allerede i kveld, og vi kommer til å gjøre alt vi kan for å finne den som står bak. Vår it-ansvarlige vil bli koblet inn for å se på mulighetene for sporing, sier han. I går kveld sendte også rektoren en henvendelse til den anonyme e-postadressen. Der oppfordret han den ukjente bakmannen til å slette innholdet på siden. Det er i ferd med å utvikle seg til et samfunnsproblem, mener rektoren.

Rektoren fikk følgende svar på sin e-post til den ukjente bakmannen i går kveld:. VG Logo search Chevron down. Politiet kalte Jenny Hammersmiths blodige død for selvmord. Nå bestemmer søsteren Beth seg for å gå i dekning og finne sannheten. Ved å melde seg på under falskt navn. Hun hører rykter om at Lisa. Kan ha hatt noe å gjøre med søsterens død. Når Beth begynner å ha merkelige drømmer om bisarre sataniske ritualer der Lisa og vennene hennes deltar.

Ser det ut til at det handler om noe mye mer uhyggelig enn bare en gruppe gotiske jenter som har kledd seg ut til allehelgensaften. Når hun begynner å miste kontrollen over sine egne latente psykiske krefter.

Innser Beth at noe mørkt og dystert venter. Og det ser ut som om det venter på henne Les mer av omtalen.

På en mystisk måte ender opp døde Politiet kalte Jenny Hammersmiths blodige død for selvmord. Nå bestemmer søsteren Beth seg for å gå i dekning og finne sannheten. Ved å melde seg på under falskt navn. Hun hører rykter om at Lisa. Kan ha hatt noe å gjøre med søsterens død. Når Beth begynner å ha merkelige drømmer om bisarre sataniske ritualer der Lisa og vennene hennes deltar. Ser det ut til at det handler om noe mye mer uhyggelig enn bare en gruppe gotiske jenter som har kledd seg ut til allehelgensaften.

Når hun begynner å miste kontrollen over sine egne latente psykiske krefter. Innser Beth at noe mørkt og dystert venter. Og det ser ut som om det venter på henne Henges du ut på bloggen, vet alle det i løpet av minutter, sier ei jente til VG. Elevrådsleder Anders Mærøe bekrefter overfor VG at internettsiden har blitt et stort samtaleemne blant elevene på Lambertseter videregående skole.

De som har blitt navngitt på siden er maktesløse. Mye av det som står der er heller ikke sant, sier elevrådslederen. Han sier at de på forrige styremøte i elevrådet diskuterte siden, og hadde planer om å varsle skolens ledelse. Rektor Claus Hagli ved Lambertseter videregående skole var ukjent med internettsiden da VG tok kontakt i går kveld.

Dette er helt uakseptabelt. Saken blir politianmeldt allerede i kveld, og vi kommer til å gjøre alt vi kan for å finne den som står bak. Vår it-ansvarlige vil bli koblet inn for å se på mulighetene for sporing, sier han.

I går kveld sendte også rektoren en henvendelse til den anonyme e-postadressen. Der oppfordret han den ukjente bakmannen til å slette innholdet på siden. Det er i ferd med å utvikle seg til et samfunnsproblem, mener rektoren. Rektoren fikk følgende svar på sin e-post til den ukjente bakmannen i går kveld:. VG Logo search Chevron down.

Free asian sex how to be a

Del på facebook Del på Twitter Del på epost. Få med deg disse filmene. Når Beth begynner å ha merkelige drømmer om bisarre sataniske ritualer der Lisa og vennene hennes deltar. VG var i går i kontakt med flere elever på skolen. Originaltittel Satan's School For Girls. På en mystisk måte ender opp døde

Vagin gratis pornobilder

Hemmelig girls